Skip to product information
1 of 3

Навлака за јорган и перница - Little Goose

Навлака за јорган и перница - Little Goose

Прекрасно поставениот кревет веднаш создава подобра атмосфера во детската соба. Оваа памучна прекривка обезбедува удобно чувство. Вистинско истакнување во секоја детска соба. 
Димензии на навлака за јорган 100x140 и перница 40x60.
Регуларна цена ден 4,700.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,700.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders