Skip to product information
1 of 3

Овошје

Овошје

Кое овошје ви е омилено? Вашето дете ќе ужива во глумење и имитирање додека сецкате различни видови на овошје со оваа прекрасна дрвена даска. Во сетот се вклучуени даска за сечење, дрвен нож и 6 различни овошки: јаболко, банана, киви, круша, портокал и парче плесков од лубеница. Сите плодови можат да се прераспоредат и повторно да се спојат.

Регуларна цена ден 1,250.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,250.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders