Skip to product information
1 of 3

Спирална кула - Океан

Спирална кула - Океан

Оваа волшебна спирална кула предизвикува бескрајна возбуда. Шарената спирала се состои од 5 парчиња во нежни бои. Спуштете ги топчињата една по една на горниот слој и видете како секоја од нив се тркала надолу. Спиралната кула ја подобрува координацијата рака-око и го учи детето на концептот на причината и последицата, осигурувајќи дека е и забавно и едукативно. Спиралната кула доаѓа со три големи топки во различни бои кои лесно се држат и даваат малку звук при движење.
Регуларна цена ден 1,700.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,700.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders