Skip to product information
1 of 3

Песочен сет - Ocean Dreams Pink

Песочен сет - Ocean Dreams Pink

Дозволете му на вашето дете да ги изгради најубавите замоци од песок, да открива богатства и да создава имагинативни форми со сетот за плажа Little Dutch Ocean Dreams Pink Print
Овој сет за плажа од Little Dutch ги содржи сите алатки што ќе му бидат потребни на вашето дете за време на летните авантури: кофа за полевање, лопата, сито и гребло. Овој сет со прекрасна морска нота, ќе стане совршен придружник на вашето малечко за бескрајна забава на плажа.

Регуларна цена ден 990.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 990.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders