Skip to product information
1 of 3

Подлога за играње - Заливот на морнарите

Подлога за играње - Заливот на морнарите

Вашето малечко ќе биде предизвикано да се движи, да досегне и да го сфати со оваа волшебна подлога за играње со активности. Супер-мекиот душек има облик на школка и канализира естетика инспирирана од пристаништето со 5 различни меки играчки што висеат што ќе го задржат вашето бебе ангажирано. Има галеб, пеликан, светилник, едрилица и рибарско дуо.
Регуларна цена ден 5,100.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 5,100.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders