Skip to product information
1 of 3

Подлога за играње - мат зелена

Подлога за играње - мат зелена

Мека, подлога за играње во форма на лист е одлично место за играње на бебиња. Преслатките мали играчки ги поттикнуваат бебињата да ги допрат и да ги откријат. Играчките се вадат, така што може да се игра со нив и во количка.
Секоја од играчките има свој начин да го стимулира вашето бебе да посегне по нив. Крилјата на малата гуска имаат крцкав допир, полжавот е украсен со мало огледало, жабата чкрипи, цветот штрака и пчелата ѕвони кога ќе добие мало туркање.

Регуларна цена ден 5,100.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 5,100.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders