Skip to product information
1 of 3

Подлога за играње - цветови

Подлога за играње - цветови

Толку многу да се види, да се допре и да се слушне. Секој ден е авантура со оваа подлога за играње во облик на цвет. Изведен во светло розев тон, има два сомотски лакови со 5 различни висечки меки играчки. Малата птица, врапче, цвет и пеперутки ќе помогнат да се развијат сензорни вештини и координација на рака-око.
Регуларна цена ден 5,100.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 5,100.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders