Skip to product information
1 of 3

Работилница

Работилница

Работилница за алатки од Kids Concept е местото каде вашето малечко учи да чука, завртува и гради соништа. Да изградиме свет на фантазија! 
Занаетчиство, креативност, конструкција! Работилницата од Kids Concept е совршен темел за најголемите идеи на вашиот мал градител.
Регуларна цена ден 8,600.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 8,600.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders