Skip to product information
1 of 3

Патека за трки

Патека за трки

Подготвени? Тргајте! Дрвената патека за трки со колички е полна со брзина, возбуда и малку пријателска конкуренција. Совршена за малите тркачи кои сакаат брзина! 

Регуларна цена ден 2,000.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,000.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders