Skip to product information
1 of 3

Сервис за коли

Сервис за коли

Splish, splash! Вашите мали автомобили се на ред за капење во нашата дрвена перална. Три во едно: автоперална, бензиска пумпа и сервис за поправка на автомобили. Автомобилската перална има ротирачки цилиндри за перење со меки подлошки што го прават ова да се чувствува вистинско и живо. Вклучени се три мали алатки за поправка. Резервоар за гас со црево. Дефинитивно ова е автомобилска игра со едно застанување.

Регуларна цена ден 4,500.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 4,500.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders