Skip to product information
1 of 3

Сет за доктори

Сет за доктори

Децата сакаат да играат доктори и медицински сестри. Овој докторски сет е одличен начин да ја поттикнете нивната имагинација. Сетот е опремен со се што може да му треба на вашиот мал доктор за да ги лекува неговите/нејзините пациенти. Комплетот вклучува 7 дрвени додатоци, сите прекрасно рачно изработени од дрво: лек, крем, шприц, рефлекс чекан, стетоскоп, термометар и јазичен депресор. Кутијата е направено од армиран кафеав картон што ја прави целата кутија и неговата содржина да биде забавно и одржливо.

Регуларна цена ден 1,950.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,950.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders