Skip to product information
1 of 3

Баланс Скутер - Мат зелена боја

Баланс Скутер - Мат зелена боја

Little Dutch дрвен скутер за рамнотежа во прекрасна мат зелена боја. Со буткање на стапалата, вашето дете, ќе се движи напред. Ова го стимулира развојот на рамнотежа и го учи вашето дете како да управува. Скутерот има меко седло и рачки во кафена нијанса. 
Баланс скутерот е изработен од дрво, тркала изработени од EVA. 
Скутерот може да го прилагодите на 3 висини: ниска 31см, средна 33см и висока 35см.
Максимала дозволена килажа: 30 kg. 

Димензии: 82 x 37 x 58cm


Регуларна цена ден 6,490.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 6,490.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders