Skip to product information
1 of 2

Стикери - Мала фарма

Стикери - Мала фарма

Искористете ја вашата креативност со стикерите „Мала фарма“. Секој цртеж ќе го претворат во уметничко дело. Користете ги во автомобил додека патувате или дома. Овој сети има 3 листови со налепници и преку 70 парчиња стикери кои имаат многу можности! Забавна, едноставна и одлична забава за вашето малечко. 

Регуларна цена ден 270.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 270.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders