Skip to product information
1 of 1

Стикери - подморница

Стикери - подморница

Украсете го вашиот проект со овие прекрасни налепници на тема подморница. Изберете ги оние што најмногу ви се допаѓаат почнете да создавате ваша подморница.Со овие налепници со чамци, риби и морски птици додавате боја и забава на секој лист хартија.
 Листот со 27 налепници ќе го забавува вашето малечко во секое време и е одличен за развивање на фини моторни вештини и на когнитивниот развој.

Регуларна цена ден 160.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 160.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders