Skip to product information
1 of 2

Стикери - Пролет

Стикери - Пролет

Лепењето стикери е забава која ги ангажира децата од најмала возраст.  Лепењето развива и рачна умешност, трпение и способност за концентрација кај децата, а да не зборуваме дека тие можат да ги добијат првите впечатоци за разликата помеѓу предметите. Албумот е одлична можност децата да ја изразат својата креативност. Со лепењето на стикерите, најмалите практично доживуваат дека самите ја создаваат книгата. 

Регуларна цена ден 270.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 270.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders