Skip to product information
1 of 3

Стикери - Џим и пријателите

Стикери - Џим и пријателите

Ајде да бидеме креативни! Лепењето стикери е забава која ги ангажира децата од најмала возраст.  Лепењето развива и рачна умешност, трпение и способност за концентрација кај децата, а да не зборуваме дека тие можат да ги добијат првите впечатоци за разликата помеѓу предметите. Украсете ги вашите уметнички дела со прекрасните илустрации на Џим и пријателите. Лесно и многу забавно!

Регуларна цена ден 270.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 270.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders