Skip to product information
1 of 3

Топка за играње - Ocean Dreams Pink

Топка за играње - Ocean Dreams Pink

Мала холандска топка за надувување за на плажа за бескрајни игри во и надвор од водата од колекцијата Ocean Dreams. Оваа цветна топка за на плажа гарантира повеќечасовна забава, со својот уникатен 3D дизајн. Топката е проѕирна и низ неа можете да видите симпатичен морски коњ.

Димензии: 35 cm
Материјал: ПВЦ
Тежина: 0,3 кг

Регуларна цена ден 450.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 450.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders