Skip to product information
1 of 3

Патека со цветови

Патека со цветови

1, 2, 3 и почнете! Сет од цветен дрвен тркач со рампа и 4 украсени тркала, вашето малечко ќе се забавува одлично. Ставете ги бубачките, гасеницата, полжавот и цветот еден по еден на врвот на патека, пуштете ги и тие ќе се тркаат надолу.
Регуларна цена ден 2,000.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 2,000.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders