Skip to product information
1 of 2

Puzzle - Собраќај

Puzzle - Собраќај

Играњето со фигурите ја зајакнува координацијата од рака на око, додека поставувањето на загатките на вистинското место е одлично за развивање на вештини за решавање проблеми.
Дрвена сложувалка од брендот Kids Concept е изработена од иверица и бука.
Регуларна цена ден 1,400.00
Регуларна цена Цена на попуст ден 1,400.00
попуст Распродадено
Tax included.
види детали

Unleash the magic of playtime, where imagination dances with vibrant hues, and tiny fingers weave stories through tactile wonders